Filosofisch Couvert

De kok, de gastvrouw en de filosoof heten u welkom!

 Wat is het Filosofisch Couvert?

Geen liefde is oprechter dan de liefde voor eten. En denken is de beste bezigheid. Daarom Filosofisch Couvert.
 

Filosofisch couvert vindt plaats in een private ambiance waar u met uw groep gaat genieten van gastronomische weelde terwijl de filosoof u mee neemt in de grote filosofische themata. Doel van deze avond is met uw team of groep al genietend onderzoekend filosoferen. Verhalen, oude mythen en filosofische inzichten zullen in interactie met uw groep de avond verrijken en inspireren.


De Gastvrouw
Gastvrijheid, welkom zijn en je thuis voelen is het uitgangspunt bij het Filosofisch Couvert. De gastvrouw zal u daarin begeleiden van begin tot einde. Elke wens is mogelijk; een lekker sigaartje, een speciaal verzoek, uw gastvrouw is daar voor u.
 
De Kok
In een exclusieve ambiance zorgt de kok voor flonkerende schotels getooid met de exquise kwaliteiten van een gezonde keuken.
Haute cuisine zoals de natuur dat bedoelt heeft, helder als bronwater, sprankelend van smaak! Heerlijk genieten dus.
 
De Filosoof
De filosoof is uw gids door het land van het gekende en ongekende. Al vertellend én bevragend zal de filosoof in interactie gaan met de groep. Hij brengt de filosofische en mythische oerthema’s van alle tijden en alle volken opnieuw tot leven, opdat de aanwezige groepsleden al onderzoekend en dialogerend, interactief, deelnemer worden van het grote verhaal…

Info

Filosofisch Couvert
Personen (max. 8)
Prijs: op aanvraag
 
 

 Locatie

Op aanvraag kunt u een keuze maken uit diverse locaties.